Het begin

Elke keer als het water met bakken uit de hemel viel, dacht ik dat ik daar eigenlijk wel iets mee kon doen. Het is toch zonde dat er zoveel relatief schoon water in het riool verdwijnt…
Ik bedacht een systeem, waarmee we om te beginnen ons toilet beneden konden doorspoelen. Klein beginnen dacht ik nog. Maar ik raakte zo enthousiast over het gebruik van het regenwater, dat het systeem al snel uitgebreid werd en beide toiletten en de wasmachine werden aangesloten. Een enorme kick! Ik zag de waterrekening met tientjes per kwartaal afnemen en voor mij nog belangrijker: mijn kinderen vonden het toch wel heel interessant dat wij als enige in de buurt regenwater gebruikten! De toekomst, daar doe ik het voor!
Nu het systeem helemaal gefinetuned is en wij inmiddels al een aantal jaar dankbaar gebruik maken van de regen, wil ik mijn systeem graag onder de aandacht brengen bij anderen. Niet uit economisch oogpunt, maar puur om mensen zich er bewust van te maken dat zij zelf, wellicht met een beetje hulp van een handig iemand, ook zo’n systeem kunnen bouwen en gebruiken! Dus, hopelijk raak je na het lezen van de informatie op deze website zo enthousiast, dat je zelf ook aan slag wilt. En heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *